Wednesday, January 16, 2013

atie Holmes, një nga femrat më seksi të mijëvjeçarit (FOTO)

-ë kohën që Katie Holmes po xhironte filmin ‘The Gift’ po merrte disa pushime nga seriali ku u bë e famshme, ‘Dawson’s Creek’. Edhe pse gjatë kësaj kohe ajo është martuar dhe divorcuar nga Tom Cruise dhe ka luajtur shumë filma të tjerë gjatë karrierës, aktorja amerikane duket se nga një pjesë e publikut do të mbahet mend pikërisht për interpretimin e saj në këtë film. Arsyeja është se në një skenë të ‘The Gift’ ajo shfaqet nudo. Revista ‘GQ’ e ka konsideruar këtë skenë të “nxehtë” si arsyeja kryesore që ka përfshirë aktoren në një nga femrat më seksi të mijëvjeçarit. Katie është pjesë e listës prej 60 femrave ku përfshihen Beyonce, Mila Kunis, Marisa Tomei dhe Megan Fox.