Thursday, March 7, 2013

14 vjeçarja lind femijen ne eskursionin me klasen, babai i femijes eshte….

7486823942_2f2cb340321-295x300[1]Por kur ambulanca erdhi vajza po pjellte, dhe pas testit te DNA eshte zbuluar se babai i femijes ishte vet babai i saj, pijaneci dhe me precent per abuzime seksuale te vazhdueshme.Per kete motiv u arrestua ne fshatin Balldren te Lezhes shtetasi M.Lleshi i ati i 14 vjeçares. Episodi i trishte i incestit ka ndodhur ne Marsin e kaluar, ndersaj vajza lindi ne muajin e 8 te shtatzanise.