Saturday, March 16, 2013

4 hapa për të arritur format e Kim Kardashian (FOTO)

kim1[1]Ajo ka një nga trupat më të bukur në planet, por format e saj mund të krijohen nga secila prej jush, me anë të disa ushtrimeve bazë. “Çelësi është të miksosh rutinën tënde, ndryshe do të mërzitesh dhe nuk do të kesh një sfidë fizikekim4[1]