Wednesday, March 13, 2013

50 Cent puth “pa dashje” gazetaren (VIDEO)


50 Cent puth “pa dashje” gazetaren (VIDEO)

Reperi 50 Cent, për pak sa nuk e ka puthur në buzë, gazetaren sportive Erin Andrews. Ndërsa kjo e fundit, po kërkonte për risitë në pistën e vozitjes, ajo takohet me reperin.
Ylli i hitit ‘Candy Shop’ menjëherë afrohet tek gazetarja dhe dëshiron ta përqafoj, por gjërat pak sa bëhen të shëmtuara, kur pa dashje, ata i drejtohen njëri tjetrit nga buzët.