Sunday, March 17, 2013

Adelina Tahiri probleme me kilet e tepërta

Ka qenë e ftuar për të kënduar në një mbrëmje muzikore, është veshur me xhinse të shkurta për të ekzaltuar publikun me hiret e saj. Këngëtarja Adelina Tahiri, edhe pse për herë të dytë ka filluar garën e kërcimit në Maqedoni, siç duket ushtrimet e shumta që bën çdo ditë nuk e ndihmojnë për të pasur trup sa më seksi dhe elegant,transmeton panorama. Ndoshta për faktin se meshkujt duan femra më të plota e jo thatanike dhe ky fakt e ka bërë Adelinën që të mos ia mohojë vetes kënaqësinë e ushqimit.