Tuesday, March 5, 2013

Anaidi Ne nje K’revat me Johanen.Cfar po bejne?(foto)

uuu
Anaidi duket qe eshte me konkurenten e tij ne nje  k’revat
dhe kan fletur gjum  por kjo foto ka bo
qe njerzit te keq’kuptohen sepse
anaidi e don at si moter dhe nuk do donte te kishte dicka tjter me ate
kurse  per gocen nuk dihet

se per cfar i rrihen afer ndoshta qe mos e nominoj
apo ndoshta mund ta doje ate po kjo gje do verifikohet me tej ?