Sunday, March 10, 2013

Anna Friel i dërgon gabimisht babait të saj fotografi nudo.

anna-friel-nudo lajm-shqipAnna Friel u skuq kur aksidentalisht i dërgoi babait të saj disa fotografi pornografike, ndërsa po bënte disa hulumtime për rolin e saj të ri.
Ylli i “Pushing Daisied” do të luajë rolin e Raymond, gruaja e baronit të pornos Paul Bradley në filmin e ri “The Look of Love”, dhe gjatë hulumtimeve për rolin e saj ka bërë një gabim turpërues, pasi i dërgoi babait të saj fotografinë e Jean-it.
“I dërgova një e-mail babit tim me disa fotografi të Jean Raymond. Ai më telefonoi pas kësaj dhe më tha: “Mendoj se ke tepruar shumë me këtë”,” ka thënë ajo.
“U çudita se çfarë deshi të thoshte me këtë, pastaj më ra ndërmend se i dërgova atij një e-mail me fotografinë e porno-yllit”,