Thursday, March 7, 2013

Asgje Nuk Shpeton Pa U Filmuar Ne BBA, Ja Skenat E Turpshme

image
Nisin ngacmimet ne BBA6
 
Duket se edhe kete vit ne BB Albania nuk do te mungojne ngacmimet ndermjet konkurenteve. Kete here Olseni dhe Elena jane ngacmuar ne mengjes mes veti posa jane zgjuar nga gjumi.