Sunday, March 17, 2013

Babai gjen te bijen ne pub ne krahet e grekut, Shikoni c`ndodh +16 (VIDEO)

PeopleeKëto janë disa nga pyetjet që po i ndeshim sa vjen e më shpesh nëpër forumet e ndryshme virtuale në internet, e pa dyshim, janë pyetjet që përbëjnë dilemat dhe shqetësimet më të mëdha të çdo prindi, sidomos kur vajza apo djali adoleshent kërkon lejë për të dalë natën vonë. Me nisjen e vitit të ri akademik dhe rikthimin e studentëve në kryeqytet për të vazhduar studimet, duket se dhe jeta e natës në metropol është rigjallëruar, pavarësisht krizës ekonomike globale dhe ankesave të pronarëve të shumë pubeve, klubeve të natës, diskotekave e karaokeve se puna e tyre ka rënë.


KLIKO ME LARTE PER TA PARE VIDEON.