Friday, March 15, 2013

BBA, Cmendet Johana, I kercen persiper sikur ben… (VIDEO)

bbarPak minuta më vonë, banorët shkojnë në dhomë për të fjetur, ndërsa Iliri gjen vezën mbi krevat, të cilën pa dashje e thyen teksa shtrihet në krevat për të fjetur. Veza është pjesë e lojës që ka bërë Eldora dhe Elena për disa nga djemtë e shtëpisë.