Wednesday, March 6, 2013

Boateng e Melisa Satta, në festë me El Shaarawy


Boateng e Melisa Satta kanë gjetur kohën për të festuar së bashku me El Shaarawy dhe të dashurën e tij.
Mesfushori i Milanit ka postuar në Twitter një foto me miqtë e tij pasi kanë kaluar një mbrëmje së bashku.
foto