Wednesday, March 6, 2013

Daja i Beyonce shpalos sekretin familjar të emrit të saj


Daja i këngtares se popullarizuar Beyonce në dokumentarin “LIFE IS BUT THE DREAM” tregoi se nga i erdhi inspirimi motres së tij Tina per emrin Beyonce.
“Motra ime Tina, duke menduar se nuk kemi mjaft meshkuj në familje dhe qe mbiemri Beyonce të vazhdoj, emëroi vajzen e saj Beyonce” refeu daja Roland Beyince.
foto