Saturday, March 9, 2013

Djaloshi i verbër i dallon yjet e Barcës me prekje (VIDEO)

1Barcelona dje ka pritur në skuadër një djalosh të veqantë. Djaloshit të verbër i quajtur Mamadou i është dhënë mundësia që të takoj lojtarët e Barcelonës. Mamadou edhe pse nuk mund ti shihet ata, ai i dallonte që të gjithë me vetëm një prekje. Mamadou arriti të njohë në prekje Messin, Abidal e Puyol ndërsa e ngatërroj portierin Pinto. Lojtarët në fund ndanë fanela dhe nënshkrime për të, ndërsa është nënshkruar edhe një fondacion parash për të. Klikoni dhe Shikojeni Videon