Saturday, March 9, 2013

E Pabesueshme, Vajza nga Gadimja me pamje sikur Angelina Jolie

angelinaËshtë e pabesueshme se si një vajzë shqipëtare të ngjaj kaq shumë me aktoren me famë botërore ‘Angelina Jolie’. Tek ne është bërë normale që në diskoteka të fotografohen njerëzit dhe pastaj ato foto të hidhen në facebook nëpër faqe të ndryshme. Ne duke e shfletuar një ndër albumet e diskotekës të quajtur ‘COCO Club’ e cila ndodhet në Ferizaj, e gjetëm një foto e cila me të vërtet ja vlen të diskutohet. Lajm24 nuk e vë në dyshim se Kosova dhe populli shqipëtar ka vajza me pamje të bukur, por kjo që do ta shihni në foton më poshtë, lirisht mund ta quajmë klon të Angelina Jolie-t