Friday, March 15, 2013

Fëmijët maqedonas tallen me këngëtaret shqiptare (VIDEO)

Fëmijët maqedonas tallen me këngëtaret shqiptare shqiptare. Jo veç për muzikën që po ju ngjan shumë me ritmet sllave, por edhe me lakuriqësinë që po e çfaqin ato në klipet e tyre gjysmë lakuriqe. Kjo ka ndkimin negativ edhe te fëmijët. Shikoni çka bën ky fëmijë dhe si i ka akceptuar klipet e këngëve shqiptare.