Friday, March 8, 2013

Femra me vaginën më të fortë në botë

femra vaginaGjimnastja Tatyana Kozhevnikova mund të cilësohet femra me vaginën më të fortë në botë. Tatyana mban një rekord Guinness Botëror për aftësinë e veçantë që ka për të ngritur 14 kilogram vetëm duke përdorur muskujt e vaginës. Ajo e ka rrëfyer në detaje atë çka ka aftësinë ta bëjë dhe gjithçka është bërë në kuadër të emisionit E4 “The Body Shocking Shoë”. Imazhet për shumëkënd janë cilësuar të rënda dhe gjithsesi ato pritet të dalin në transmetim në fund të këtij muaji. Tatyana tanimë ka edhe një faqe interneti ku i mëson njerëzit se si të bëjnë gjimnastikën e zonave intime.