Saturday, March 16, 2013

Fenomeni që frikësoi amerikanët! Më shumë se 15.000 peshkaqen sulmojnë Floridën… (video)

Autoritet e sigurisë të Floridës u detyruan të mbyllin për një javë plazhin e Palm Beach, për shkak të sulmit të paparashikueshëm të mijërave peshkaqenëve!
Sipas studiuesve të 
Universitetit të 
“Florida Atlantic University”, 
peshkaqenët braktisin bregdetin 
lindor dhe drejtohen për në Karolinën Veriore në kuadër të mërgimit vjetor!
KLIKO ME LARTE PER TA PARE VIDEON.