Sunday, March 10, 2013

Galaxy S IV, së shpejti me 6 variante

Samsung do të zbulojë smartphonin top, Galaxy SIV, në një eveniment të dedikuar, në 14 mars në New York. Sipas njoftimeve jo zyrtare, do të jenë 6 variante të pajisjes, të cilat do të jenë të ndryshme për kapacitetin e memories dhe ngjyrave, që në fakt do të jenë dy, të bardhë dhe të zi. Me kapacitet që varion nga 16, 32 dhe 64 gigabyte, Galaxy S IV do të bazohet në versionin e fundit të Android dhe një Cpu quad-core. Ja si rrjeti e imagjinon smartphone e ardhshëm.samsung lajm-shqip