Sunday, March 17, 2013

Genta Ismajli në lidhje me nje gazetar nga Kosova


E kontaktuar nga “Bluetooth”, vetë Genta e ka mohuar këtë lajm duke thënë se ‘me Granitin jemi miq shumë të mirë’.
Por, përkundër deklaratës së saj, zëra pranë televizionit ‘Klan’ ku ajo është e angazhuar seriozisht këto kohë si anëtare e jurisë së “Gjeniut të Vogël”, thonë se këngëtarja është në një lidhje dashurie.
Të njëjtat burime na konfirmojnë se ata ndajnë të njëjtin hotel së bashku, çka i shton edhe më shumë dyshimet tona për një histori dashurie. Megjithëse këngëtarja është gjatë gjithë kohës e shoqëruar edhe nga e ëma, Graniti nuk i ndahet për asnjë moment.
Madje kohët e fundit, ai u është përgjigjur edhe telefonatave në adresë të Gentës, duke u shndërruar kështu në një ‘menaxher’ të kohës dhe angazhimeve që ka këngëtarja e suksesshme.3081060765_1_9_r8mD1Qc6[1]