Thursday, March 14, 2013

Greku Niko ia kap prapanicën Tunës...(VIDEO)

Tuna ka vendosur ta fillojë vitin e ri ashtu siç e mbylli të kaluarin, duke provokuar. Në internet qarkullon një foto ku Tuna ia kthen prapanicën Niko Komanit të revistës Anabel. Në të vërtetë fotografinë e ka postuar vetë Niko në profilin e tij në Facebook. Në edicionin e fundit të 2012-tës të spektaklit “X Factor Albania”, Tuna provokoi me fjalë, duke kërkuar nga miqtë të mos i telefonojnë ose shkruajnë në ato momente sepse e ka telefonin “me vibrim dhe në vend të papërshtatshëm”.