Sunday, March 17, 2013

Ja si e zhveshin kete vajze duke i grisur fustanin… +16 (VIDEO)

fustaniVajzat jane argetuar shume ne party, aq shume sa kane grisur edhe fustanin.. “Me pëlqen te kërcej, e çfarë rëndësie ka çmimi i fustanit. Askush nuk mund te me përmbajë.” – ka shkruar Julianne. Mos valle ky fustan ka qene shume delikat dhe nuk ka mundur te përballojë disa lëvizje? Apo mos ka qene shume i ngushte? Pa rendësi ka, “dëmi” u be.