Tuesday, March 26, 2013

Kafe Dhe Kripë Për Buzë Më Të Bukura

lipsSikur edhe për tërë grimin, po ashtu edhe për buzëkuqin, që të qëndrojë më gjatë, nevojitet një përgatitje më e mirë buzët do të duken më të plota dhe më të freskëta, pasi që ta largoni shtresën sipërfaqësore të qelizave të vdekura.