Tuesday, March 19, 2013

Kameramani që u bë yll i mbrëmjes, shikojeni pse (video)

Në të tetën e finales së Kupës së Sulltanit në Oman, ylli i mbrëmjes ishte kameramani i një televizioni, i cili po transmetonte ndeshjes ndërmjet Salalaha dhe Suras, Salalah pas penalltive kaloi në raundin tjetër të Kupës (4:2), mirëpo, duartrokitjet më të mëdha në stadium i mori kameramani. Shikojeni video dhe kuptojeni pse.