Monday, March 11, 2013

Kështu nuk pritet penalltia (VIDEO)

Veprimet interesante në futboll nuk ndodhin vetëm te skuadrat e meshkujve por edhe në kategorinë e femrave. Ajo që ngjau në Kampionatin botëror për femra në grupmoshën deri 17 vjeçe shihet vërtetë rrallë në fushat e futbollit. Në duelin mes Francës dhe Nigerisë, fituesi u desh të përcaktohet pas ekzekutimit të penalltive. Tregimi i ditës ka të bëjë me portierin e Nigerisë, Gift Andy e cila me plot kuptimin e fjalës ‘ia fali’ golin francezeve. “Në momentin e goditjes kam menduar se topi është në duart e mija, por më rrëshqiti dhe përfundoi në rrjetë. Kam qarë gjithë ditën”, deklaroi ajo.