Monday, March 18, 2013

Kjo ndodh ne nje ordinanc ne prishtin ( Video )


Bukuroshja qmend te gjith pasi i harron breket te mjeku dhe kthehet per ti marr por nuk osht mjeku i vetem Per ta shikuar videon kliko me posht .
                           Per ta shikuar videon e plot kliko me lart