Sunday, March 10, 2013

Kryeministri serb provokohet nga prezantuesja

Kryeministri serb Ivica Daçiç ishte viktima e radhës e një “loje” televizive. Ai është manipuluar “me diplomaci” nga moderatorja dhe para kamerave nuk ka mundur t’i shmanget provokimit.