Tuesday, March 19, 2013

Ku e ka mendjen Lulzim Basha? (Foto)

Zbarkuan shqiptaret e hollyvudi-it ne Tirane, u shkrepen fotot anembane, Ky Lulzimi, sa fatlum ishte, Angela Martinin per beli e kishte, Por fytyra e tradhetoi, kur ai filloi te fantazoj. Se ku i kishte mendte dhe ku i “kullote dhente”, Te gjithe pyesnin rend me rend.“Ka apo nuk ka Angela te brendshme?”, po mendonte ky kryebashkiak, “E rroi apo nuk e rroi?”, iu kishte bere merak. Kjo Angela shume seksi, Lulit paksa iu shtua oreksi Por kjo fantazi shpejt mori fund, pasi Angela iku tjeterkund.