Sunday, March 17, 2013

Kujdes vajza nga dieta, ja si mund te deformohet trupi juaj… (FOTO)

Young woman eating apple and carrying a weight scale over white backgroundKur behet fjale se se si te dobesohemi ka dieta te ndryshme për të zgjedhur në shoqërin e sotshme dhe vetëm sa për t’i përmendur disa prej të cilave kërkohen janë: dieta me pak karbohidrate, me pakë yndyrë, me pak proteina, dieta me kalori të zvogluara etj.