Saturday, March 16, 2013

Magjia që lumturon të pastrehun (VIDEO)


Në internet është publikuar një video, në të cilën shihet një i ri duke bërë një truk magjie që e bën të lumtur një të pastrehë.

Djali i afrohet të pastrehut dhe demonstron magjinë e tij duke “shndërruar kafen në para”.

Pas kësaj lypësi befasohet dhe është shumë i lumtur për shkak të gotës përplot me para...