Saturday, March 9, 2013

Me kaçavidë në kokë pi cigare (FOTO LAJM)

Me kaçavidë në kokë pi cigarederisa pret të vijë urgjenca. Kjo ngjarjë jo e zakontë ka ndodhur në Poloni, gjersa një 25-vjeçar është rrëzuar dhe ka humbur vetëdijen dhe gjatë rënies një kaçavidë i është ngulur në thellësi 2 cm në kokë.

Mjeku Jan Kohanoviç kanë deklaruar se i riu fillisht nuk e kishte vënë re kaçavidën pasi kishte më shumë dhimbje në duar, ndërsa vetëm pasi ka shkuar të makina e ka parë në pasqyrë kaçavidën.

Para se ti kërkonte fqiut ndihmë, i riu e ka pirë i qetë një cigare.

Për fat të mirë, kaçavida nuk i ka shkaktuar lëndime serioze.