Friday, March 15, 2013

Më mirë mos ta kishit parë këtë video

Një ndërhyrje e tmerrshme është parë në kampionatin marokien. Në ndeshjen mes skuadrave COD Meknes dhe Chabab Rif, futbollisti Nabu Amghar ka bërë një ndërhyrje brutale ndaj futbollistit marokien Abil Serraj. Amghar në përpjekje për të goditur topin, e goditi kokën e Serraj duke i shkaktuar lëndim të rëndë. Serraj mori një të çarë në kokë duke u dërguar urgjentisht në spital. Serraj është ende i shtrirë në spital ndërsa fytyra e tij ka pësuar deformime