Thursday, March 28, 2013

MODELJA QË USHQEN ME GJI NJË VIÇ

Ajo quhet Sabrina Boing Boing dhe është një modele braziliane dhe në profilin e saj në Instagram ka publikuar foto në të cilat i jep gji një viçi. Për modelen nuk është diçka e re të bëjë performanca të tilla. Javën e kaluar ishte e impenjuar duke ushqyer një struc me veshje provokuese.