Monday, March 11, 2013

Mos luani me zjarrfikësit se do e pësoni keq (VIDEO)

Një grup adoleshentësh në Britaninë e Madhe duhet të mendoheshin më mirë kur të zgjidhnin armikun për të luajtur me topa bore. Ndërkohë që një ekip zjarrfikësish po punonin, adoleshentët i gjuanin me topa bore. Një top e goditi në kokë një zjarrfikës, që po mbante edhe pompën e ujit. Ai nuk priti shumë dhe ua ktheu pompën atyre, duke u dhënë një dush të mirë në këtë kohë të acartë