Saturday, March 16, 2013

Një Grabitje Mafioze me Armë Si Kjo se Besoj qe Keni Pare (Video)

Edhe pse në vende të zhvilluara dhe të sigurta, siç është Britania e Madhe, një dukuri e tillë do të përbënte tabu, ja që realiteti tashmë përgënjeshtron gjithçka!Është vjedhur me mënyrën më “hollivudiane” një dyqan bizhuterish brenda një qendre tregtare, në zemër të Londrës!Pikërisht ishin tre motorë, citon alb-observer, me nga dy “kalorës” të armatosur të cilët kishin organizuar këtë vjedhje mafioze me armë në qendrën tregtare Breg Cross Shopping Center në qendër të Londrës, vjedhje që e kryen me suksesin më të madhë…


KLIKO ME LARTE PER TA PARE VIDEON.