Monday, March 11, 2013

Për shkak të saj Ronaldo shënon gol

Irina Shayk njëra ndër bukuroshet e cila shpesh nëpër rjetet sociale lavdrohet me fotot provokative. Kjo bukuroshe nga Rusia është njera ndër arsyet pse Cristiano Ronaldo shënon shumë mirë golat dhe në editorialin e fundit të xhiruar e tregon bukurin e saj.