Saturday, March 16, 2013

Përleshje në xhami të Podujevës, kërset alltia (VIDEO)

Xhamia e dytë në qytetin e Podujevës ka hasur në telashe për tu bërë me imam, madje për këtë post kërciti edhe alltia.

N
ë video shihet, se arma është shkrepur në drejtim të tavanit dhe nuk ka pas ndonjë të lënduar, njofton KlanKosova.

P
ër më shumë, shikone videon me larte amatere, gjatë shkrepjes me armë: