Saturday, March 16, 2013

Përmbytjet mbysin 8-vjeçaren në Skenderaj(Foto)

Një vajzë tetë vjeçare nga fshati Izbicë në Skenderaj bëhet e ditur se ka humbur jetën në përmbytjet në këtë fshat, raporton Klan Kosova. Lajmin e ka konfirmuar edhe Policia e Rajonit të Mitrovicës. Përmbytjet sot, nga shiu I madh, kanë kapur disa qytete dhe fshatra në Pejë, Mitrovicë, Skenderaj.