Tuesday, March 19, 2013

Pishina të jashtme që të lënë pa frymë edhe gjatë dimrit (Foto)

Pishinat e jashtme kanë pushtuar resorët luksoze dhe saletë edhe gjatë dimrit, në pikat ku bëhen ski.

Turistët zakonisht preferojnë pas termale, xhakuzi dhe pishina të brendshme me ujë të ngrohtë edhe gjatë stinës të dimrit dhe pranë tyre, një oxhak i ndezur ku kërcasin drurët që digjen.

Por ja që ka edhe nga ata më të guximshmit që nuk do ta humbitnin rastin për t’u zhytur në pishina të jashtme, pavarësisht se përreth bora ka zbardhur gjithçka.