Sunday, March 10, 2013

Prezantuesja sportive super seksi

Kjo është Charlie Webster e Sky Sports e cila njihet nga shikuesit si një prezantuese e suksesshme dhe e bukur. Në këto fotografi ajo shfaqet edhe më seksi se zakonisht. 30 vjeçarja është zhveshur në bikini dhe ndodhet në faqet e revistës FHM. Charlie u bë prezantuese në Sky Sports News në vitin 2010 ndërsa në intervistë pohon se i ka pëlqyer gjithmonë sporti. “Kur isha fëmijë thjesht doja të pravoja. E re, vrapoja  400 metra për 43.2 sekonda (gjashtë sekonda larg rekordit botëror)”, thoprezantuesja sporttë ajo.