Thursday, March 14, 2013

Publikohet nje pjese e videos: Shkendije Mujaj dhe Vali Corleone duke...- VIDEO

Shkendije Mujaj mban kameren lar duke e xhiruar veten, kurse pas pak sekondash ne kuader kapet edhe nje frizur e nje djali qe ka shanca me qene e Vali Corelones. Video eshte e publikuar ne youtube por nuk ka reagime as nga Vali as nga Shkendije Mujaj.