Tuesday, March 19, 2013

Radamel Falcao bie viktimë e kamerës së fshehtë! (Video)

Skenari i bukur, sulmuesi i Atletikut të Madridit, Radamel Falcao bie viktimë e shakasë së Adrian Lopez, bashkëlojtar në të njëjtin ekip! Sipas skenarit, të dy lojtarët e fillojnë ditën duke marre me qira një Ferrari Spider, me vlerë 450.000 euro, me qëllim për ta testuar nëpër rrugët e Madridit. Në vazhdim, shkojnë për të ngrënë në një restorant, ku dhe parkojë jashtë saj super makinat. Gjatë kohës që ata ndodheshin brenda në restorant, parkingu u kthye në vend për llamarina me shikim kaq të habitshëm dhe befasues të Falcao-s të shfaqej me mënyrën më të përshtatshme për kamerën fshehtë.