Monday, March 18, 2013

Rita Ora në moshën 14-vjeçare

Ajo është duke shkëlqyer dhe konsiderohet si një ngë këngëtaret e momentit. Por, Rita Ora fillimisht në botën e artit është paraqitur si aktore. Këngëtarja me origjinë shqiptare ka marrë pjesë në filmin britanik Spivs në moshën 14-vjeçare, ndërsa janë shfaqur edhe disa foto, ku Rita ka qenë brune, ndryshe nga tani, që është kthyer në bionde.