Thursday, March 14, 2013

Shenon gol nga 50m, dhe vdes - VIDEO

Kjo ngjarje ka ndodhur ne Turqi, kur nje futbollis i liges amatore ka shenuar nje gol nga mesi i fushes dhe me pas ka vdekur.
Pamjet jane pak shekuese andaj ju lutem te keni kujdes me videon.