Tuesday, March 19, 2013

Shikojeni Messin kur ishte 12 vjeç (video)

Në rrjetin social YouTube është shfaqur një video e futbollistit më të mirë në botë, Lionel Messi kur i kishte 12 vjet dhe me skuadrën e tij ka marrë pjesë në gara të shkollës. Messi aso kohe tregoi se është super-talent i cili vetëm një vit më pas e vërejtën skautët e Barcelonës. Ai në vitin 1999 me ekipin e shkollës mori pjesë në turnë në mbarë vendin duke i tundur rrjetat e kundërshtarëve.