Thursday, March 7, 2013

Shkendije Mujaj Vetem ky njeri me Qmend Ne Shtrat (+18 VIDEO)

kETU ME LART E KENI VIDEON DHE MUND TA SHIHNI SE KUSH ASHT I
          PREFERUARI I SHKENDIJES FLM PER MIRKUPTIM