Monday, March 18, 2013

SHOK: Perdhunojne vajzen dhe publikojne fotot ne FcB! (FOTO)

viazmbhgtNje foto qe shokoj rrjetin, nxenes te cilet akuzohen per perdhunimin e nje vajze ne party. Sic eshte raportuar nga Huffington Post,nxenesit e shkolles në Ohajo qe gjendeshin ne ate patry dhunuan nje shoqen e tyre te klases. Edhe pse Ma’Lik Richmond, 16 vjeç dhe Trent Mays, 17 vjeç, mohuan akuzat, ne foto duket vajza e dehur e cila kishte humbur ndjenat, organet kane ne duar videon te cilen nxenesit xhiruan gjate veprimi