Friday, March 15, 2013

SKANDAL: Çifti i dehur filmohet duke bërë se ks në bankë +18 (VIDEO)

thumNjë çift përballet me burgun pasi u filmua ndërsa kryente marrëdhënie se ksuale brenda një banke ngjitur me bankomatin. Mediat raportojnë se çifti ishte i dehur ndërsa kamerat e sigurisë i kanë fiksuar duke kryer se ks or al në praninë e kalimtarëve dhe punonjësve. Phillipa Botting dhe Gareth Healey, që të dy 23 vjeçar e pranuan atë çka kishin bërë por pretenduan se kanë qenë në gjendje të dehur.


KLIKO ME LARTE PER TA PARE VIDEON