Tuesday, March 19, 2013

Të nderuar, kështu luhet bastorja

Të shumtë kanë qenë ata që dje janë “djegur” nga bastoret. Skuadrat favorite për të fituar, mbrëmë dështuan. Dështoi City, Reali, ndërsa pati shumë barazime mes skuadrave. Por dita e martë ishte fatlume për “ekpsertin” e bastoreve, ragbistin e njohur Danny Care. Ragbisti i njohur ka treguar tiketën e tij fituese të cilën e ka luajtur me 10 funta ndërsa ka fituar 2 mijë e 11 funta. Care prognozoi barazimin e Realit, Cityt, Schalkes dhe Dinamo Kievit.