Friday, March 15, 2013

Tifoz i cilës skuadër është Papa?

Lideri i ri i katolikëve, Papa Francis është një admirues i sportit magjik, futbollit. Pak orë pas emërimit të tij si Papa i ri, është zyartizuar edhe skuadra e pëlqyer e Papa Francis. Papa i ri është tifoz i skuadrës argjentinase San Lorenzo. Në disa foto dhe lajme shihet Papa Francis duke ndjekur dhe bartuar pas vetes fanelën e skuadrës San Lorenzo