Tuesday, March 19, 2013

Tradhtoje sërish po ta mbajti? (video)

Në një video të regjistruar javën e kaluar në Sao Paulo, një femër braziliane godet me çekiç një makinë tip Honda Civic. Sipas policisë së Sao Paulos, ajo po merrte hak pasi mësoi se po e tradhtonte burri. Pasi e bëri makinën si mos më keq, ajo hodhi çekiçin dhe u largua me një taksi